Прес-реліз SIMA 2015

 

На виставці SIMA 2015 Landini представить весь інноваційний модельний ряд від спеціалізованих до потужних тракторів. Нова лінійка демонструє постійну відданість компанії програмі забезпечення виробників продукції сільського господарства найкращими тракторами для всіх типів сільськогосподарських робіт.

Знаменитий спеціалізований трактор Landini Rex буде представлений з новими конструктивними особливостями для забезпечення максимального комфорту оператору, що проводить багато годин за кермом.

Новий Rexмає рестайлінгову кабіну та капот з полімерних матеріалів для міцності і ударостійкості від випадкових пошкоджень при роботі. Стиль змішаний з останніми тракторами Landini. Основні частини залишилися без змін. Версії “F”, “GE” та “GT” оснащенні 3-ох або 4-ох циліндровими двигунами з діапазоном потужності від 68 к.с. “Rex 70” до 110 к.с. “Rex 120”. Дві трансмісії доступні в базовій та опційній версіях. В базовій версії 3 діапазони та 5 передач даючи 15 швидкостей вперед та 15 назад. Опційна трансмісія “PowerFive” має ту ж конструкцію з додатковим електрогідравлічним редуктором, що подвоює передачі до 30 вперед + 30 назад. Кнопка зчеплення на трансмісії PowerReversполегшує перемикання передач. Також доступний ходозменшувач, який дає до 40-ка передач вперед і 40 назад. Гарантовану ефективність забезпечує гідравлічна система з продуктивністю 100 л/хв, яка підтримує до 6-ти пер гідровиводів і ЗНС вантажопідйомністю 2 600 кг (3 250 кг у версії GT).

Четверта серія Landiniмає розширений ряд, який складається з  трьох компактних моделей:  4-060, 4-070, 4-080 потужністю 64, 69 і 76 к.с. та трьох більш потужних: 4-090, 4-100 і 4-105. Трансмісія 12+12 з механічним або електрогідравлічним реверсом (в якості опції доступний ходозменшувач 16+16). Для задоволення кожного ринку дана серія доступна з кабіною і на платформі. Дана серія ідеально підходить для фермерських робіт від сінокосіння до роботи з навантажувачем. У додаток дану модель можна використовувати у садівництві та виноградарстві, оскільки її ширина зменшується до 1,73 м використовуючи задні шини 12.4R36.

Компактний модельний ряд оснащений двигунами Deutz Tier 4 з каталізатором окислення DOC, якому не потрібно DPF фільтра і наступних циклів регенерації при високій температурі. За вибором на тракторі встановлюється механічне або електрогідравлічне управління ВВП, 2-ва гідравлічні контури 49 л/хв + 28 л/хв. Механічне управління ЗНС вантажопідйомністю 2 700 кг або 3 400 кг з додатковим циліндром. Передня вісь з антипробуксовочною системою для максимального тягового зусилля і електрогідравлічне увімкнення повного приводу.

Четверта серія Landini також включає модель 4-075, яка оснащена двигуном Perkins Tier 3 і доступна з 2015 року на європейських ринках. Ідеальне рішення, коли потрібен ультра-універсальний  і простий трактор.

Трактори серії 5-Р- це ще одна важлива інновація, яка буде представлена на виставці SIMA. Дана серія буде представлена з новою кабіною, яка була розроблена для забезпечення неперевершеного комфорту та універсальності.

Розроблена та виготовлена на італійських заводах машинобудівного холдингу Argo Tractors нова кабіна є рівнопольною з 4-ма стійками. В середині кабіни вічувається повний комфорт та увага до деталей починаючи від регулювання нахилу телескопічної рульової колонки разом із панеллю інструментів та ергономічними приладами управління до системи кондиціонування повітря з фільтрами вмонтованими в задні стійки кабіни, що покращує естетичний вигляд даху та зменшує висоту трактора, а також спрощує операцію заміни фільтрів.

Також особливостями даної серії є покращена гідравлічна система з продуктивністю потоку 63 л/хв + 30 л/хв і більший паливний бак, який вміщає 120 літрів.

Ці важливі вдосконалення також включають електрогідравлічним і модуляційним управлінням трансмісією: 36+12 з 3-ма швидкостями Powershiftта максимальною швидкістю 40 км/год при низьких обертах двигуна. Базова трансмісія 12+12 з електрогідравлічним реверсом та максимальною швидкістю 40 км/год.

Серія 5-Н має 4-ри моделі  потужністю від 88,5 к.с. до 113 к.с. з системою Dual Power на перших 3-х моделях для додаткової продуктивності.

Абсолютною новинкою на шоу SIMA буде серія 6С з новою моделлю 6С-140. Обладнана 4,5 літровим двигуном FPT NEF Tier 4 Interim потужністю 140 к.с. з системою DualPower. Надсучасна чотирьох стійкова кабіна поєднує стиль та унікальний комфорт. Для підвищення комфорту встановлюється незалежний передній міст (з або без гальм), який дозволяє рухатися швидше по пересіченій місцевості, підвищує тягове зусилля та продуктивність, а також стабільність і безпеку.

Базова комплектація включає трансмісію T-Tronic 36 вперед +12 назад, електронне управління ЗНС вантажопідйомністю 5400 кг і гідравлічним контуром з продуктивністю потоку масла 66 л/хв в стандартній версії та 110 л/хв у версії “LoadSensing”. Передня навісна система вантажопідйомністю 2500 кг  і передній ВВП встановлюються за потребою.

Центром уваги на SIMA буде міцна і сучасна серія 6L, яка є еволюцією знаменитої серії Landpower. Серія 6Lмає три моделі: 6-145L, 6-160та 6-175потужністю 143 к.с., 163 к.с. і 176 к.с. відповідно. Серія обладнана 4,5 літровим 16-ти клапанним двигуном Tier 4 Interim. Потужна і сучасна серія 6L відображає стиль нового покоління тракторів Landini.

Відкидний капот забезпечує повний доступ до відсіку двигуна. Радіатори легко підіймаються для швидкого і простого виконання операцій чищення та обслуговування. Збільшено розміри паливного бака до 270 літрів.

Трансмісія серії 6Lза вибором з механічна 18+18 або електрогідравлічна 54+18. В якості опції доступний ходозменшувач з мінімальною швидкістю 410 м/год.

Продуктивність гідравлічної системи 87 л/хв + 38 л/хв, яка має до 5-ти  пар гідровиводів. Синхронізований ВВП управляється електрогідравлічно. Електронне управління ЗНС вантажопідйомністю 8400 кг. Опціонально встановлюється передній ВВП  та передні навісна система вантажопідйомністю 3500 кг.

Декілька інновацій 7-ї серії також будуть представленні на SIMA. Всі вони стосуються нової моделі 2015 року, яка є ще більш ергономічною, стильною та комфортною.

Простора кабіна із зменшеним рівнем шуму до 70 dB, інтер’єр з підвищеним рівнем комфорту та ергономіки (є додаткове дзеркало та розетка 12 V).

Всі моделі  7-ї серії Landini мають різні опції точного землеробства з такими корекційними системами як EGNOS, Omnistar або з іще більш продуктивними і точними технологіями RTK.

На останок, трактори Landini не для ринку ЄС, серія Landforse 115 і Landforse 125 потужністю 112 к.с. і 120 к.с. відповідно, продуктивність закритого контуру гідравлічної системи 110 л/хв.

Трактора на платформі з рамою безпеки (версія з кабіною планується), сидіння оператора підресорене, гідропідсилювач керма, ергономічне розташування приладів і важелів управління.

?>