Прес-реліз AGRITECHNICA 2015

new 7 Series metalic bonnet

На вставці Agritechnica 2015 будуть представлені ще більш потужні та ефективні нові серії тракторів Landini

З більш як 130-ти річним досвідом позаду, Landini покаже моделі з новим рівнем продуктивності.  Будуть трактора нового покоління 6-та і 7-ма серії у синьому металіку кузова та з трансмісією ZF V-Shift. Дані серії оснащені 4-ох циліндровим двигуном NEF потужністю 147, 160 і 176 к.с. (6-та серія) та 6-ти циліндровим двигуном потужністю 181 і 195 к.с. (7-ма серія). Всі моделі даних серій оснащені стандартними 12-ти дюймовими сенсорними моніторами, які дозволяють оператору контролювати продуктивність трактора та його робочі параметри. Дана технологія передачі даних ISOBUS відповідає стандартам ISO-11783. Також обладнані опційною системою точного рульового управління (PSM) - додатковий сенсорний монітор 8,4 дюйми для управління системою супутникового наведення.

Серія Landpower Tier 3 еволюціонувала у серію 6L, яка виведена на європейський ринок  трьома моделями: 6-145L, 6 -160L, 6-175потужністю 143, 163 та 176 к.с. відповідно. Ця серія пропонує повністю рестайлінгову кабіну з новим інтер’єром, який запроваджений у всіх тракторах Landini нового покоління. Капот, який відкидається назад, дає змогу з легкістю виконувати операції технічного обслуговування, а радіатор, що підіймається, дозволяє легко його чистити.

Наступницею серії Powermondial є серія 6С, яка також буде представлена на виставці моделлю 6-140С. Недавно виведений на ринок цей трактор оснащений двигуном NEF Tier 4 номінальною потужністю 130 к.с. та максимальною (DualPower) 140 к.с. Серія 6С має нову сучасну чотирьох-стійковою кабіною, яка може бути обладнана двох точковою механічною системою підвіски кабіни для додаткового комфорту. Також взамін жорсткій передній осі може бути передній незалежний місток для ще більшого комфорту. Переваги включають в себе кращу продуктивність, надзвичайну тягу, а також стабільність і безпеку у будь-яких умовах.

Стандартна комплектація включає трансмісію T-Tronic 36+12 (3-ри передачі Powershift), електронне управління заднім гідропідйомником вантажопідйомністю 5 400 кг та гідравлічною системою продуктивністю 66 л/хв в стандартній версії. Також доступна замкнута гідравлічна система (LS) продуктивністю 110 л/хв для робіт, де потрібна більша швидкість потоку масла, ідеально підходить для навантажувальних робіт. Доступна опція заводської установки фронтального ВВП та фронтальної навісної системи вантажопідйомністю 2 500 кг для ще більшої універсальності.

Менш потужна і компактна 4-та серія буде обладнана новою фронтальною навісною системою та новою трансмісією Hi-Lo. Дана серія доступна, як на платформі так і з кабіною. Можливість використання, як заднього, так і переднього навісного обладнання робить даний трактор ідеально-підходящим для всіх сільськогосподарських робіт. На моделях 4-ї серії встановлені двигуни Perkins Tier 3 і Deutz Tier 4.

У спеціалізованому сегменті в Гановері буде представлена легендарна серія REX. Дана серія розділила вигляд останнього покоління тракторів Landini завдяки ресталінговому капоту виконаного з надзвичайно сильного і стійкого матеріалу.

          Оновлена серія REX пропонує ті ж технічні рішення, що і раніше. Нові моделі досі діляться на три версії: F, GE та GT оснащені 3-ри і 4-х циліндровими двигунами Perkins з діапазоном потужності від 68 к.с. (REX 70) до 110 к.с. (REX 120).

?>